Вчимось з ІКТ

Сьогоднішній вік – вік технологій , і мабуть кожен вчитель і учень задумуються над тим , як використати ІКТ в навчанні. Сьогодні , якщо не помиляюсь , в кожному домі є комп’ютер і підключення до інтернету , що дає змогу навчатися навіть коли здоров’я підводить учня. Також , якщо учень не має доступу до комп’ютеру , можна скористуватися смартфоном. Вчителі можуть качати різні презентації для донесення більшої інформації по темі.
В наші дні існує багато різних сайтів , які містять великий обсяг інформації , яку можна використати в створюваній вами презентації. Але у цієї великої сили існує і темна сторона. Багато дітей списують домашні завдання з інтернету , що не є дуже страшно , але й якщо дитина нічого не розуміє навіть з того що списує , та ще й робить це постійно , то це може погано вплинути на її навчання. Тож усім треба користуватися вміру , навіть інтернетом.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>