Школа, в якій всі щасливі

Наше повсякденне життя багато в чому визначає бажання і наміри людини вчитися. В цивілізованому суспільстві освіта не може не знаходитись серед найважливіших пристрастей і турбот. Принцип доброякісної освіти є, мабуть, одним з найважливіших питань в усьому світі. Нових запозичень, осбливо в останні роки, здається, нам не бракує. Інша річ – чи всі вони на благо? Під час обговорення принципів “Класної школи” думка і вчителів, і учнів була одностайною   – впровадження сучасних технологій є потрібною, але головним є ЛЮДИНА. Дебати пройшли і серед учнів, і серед вчителів. Принципи КЛАСНІ! Якщо їх всі реалізувати, то наша школа дійсно буде школою, де всі щасливі.

Що ми робимо? Ми постійно запізнюємось з графіком, але думаємо, що все зробимо як слід. Після педради кожен клас вибрав собі для обговорення один з принципів, дебати не тільки пройшли, але вони тривають і зараз! Багато запитань дуже непрості. після розмов з дітьми ми, вчителі, на деікі питання переглянули свою точку зору. Кожний для себе склав план роботи. По ходу виникають нові ідеї. Багато з них вже реалізовані (проведення Autumn Coffee House – дуже цікавий позакласний захід, де приймають участь учні і вчителі, але English Only; театральний проект та інші) і я сподіваюсь, що мої колеги поділяться досвідом на сторінках блогу.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>