Вебінар “Складаємо CV / резюме / мотиваційний лист для участі в освітній програмі”

http://learn.unistudy.org                       Вебінар відбудеться 2 листопада 19.00

Вебінар_Вступ_за_кордон.doc

На сьогодні величезна кількість людей бере участь у найрізноманітніших освітніх та професійних програмах за кордоном.

Тренінги, семінари, літні школи, стипендії та стажування – участь у таких програмах професійного та інтелектуального зростання є доволі доступною.

Незважаючи на все різноманіття програм, на більшість із них серед інших документів необхідно подавати два ключових: це резюме та мотиваційний лист. І дуже часто, навіть попри Вашу безсумнівну кваліфікацію та знання, Ви не отримуєте бажаного гранту чи стипендії.

У чому ж проблема?

Відсів кандидатів до участі в програмі, перш за все, здійснюється на основі формальних критеріїв. Ви можете просто неправильно заповнити анкету, але, на жаль, це стане причиною відмові. Такі правила…

Грамотне складення документів є запорукою того, що Вашу заявку буде розглянуто. Крім того, для успішного складення двох ключових документів – CV та мотиваційного листа – потрібні ще й гарні навички письмової самопрезентації та уміння розуміти ключові особливості програм. На жаль, цього дуже часто бракує людям, які тільки починають шукати для себе програми і подаватися на них. Але ж неправильно складений лист може коштувати навчання на програмі мрії або участі в цікавому тренінгу!

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>