Віртуальна екскурсія по місту Дніпродзержинськ (Кам’янське) для наших партнерів-учасників проекту “Класна школа”

Учні та вчителі із Дніпродзержинської гімназії № 11 вітають наших партнерів за проектом “Класна школа” із гімназії № 25 міста Забже (Польща), гімназії № 7 міста Стрий Львівської області та всіх учасників україно-польського проекту “Класна школа”. Ми щиро вдячні партнерам-координаторам проекту Bernadetti Bialek та Світлані Рубан та всім учасникам проекту за плідну співпрацю!

Команда_КласнаШкола_гімназія_11

Ми працюємо над реалізацієй спільного проекту, який розробили під час зустрічі у Львові. Всі наші наробки можете дивитися на нашому  блозі.
Також на цій сторінці ви можете подивитися відео- та інші матеріали, які розкажуть про життя нашої гімназії.

 

На відео ми представляємо частину нашої роботи над проектом, де створюємо віртуальну екскурсію по нашому місту для наших партнерів та окремо ми вивчємо роль поляків у становленні нашого міста. Продовження екскурсії ще буде!
Дуже вдячні вчителю ОТМ гімназії № 11 Гудименко Віктору Миколайовичу, який приєднався до проекту “Класна школа”, за його титанічну працю над створенням відео про роботу над проектом та життя нашої гімназії.
Також пишаємося нашими учнями, які навіть під час канікул продовжують творчо працювати. Даша Косенок, учениця 8-го класу робить перші кроки у вивченні польської мови. Інші дівчата розповідали на англійській мові для наших польськіх партнерів. Версія на українській мові ще в процесі обробки. Весь матеріал, представлений на відео)  учасниці проекту самі збирали, обробляли та перекладали. Савченко Олександра, Гуменюк Марія, Прєснєцова Єлизавета, Шепель Анастасія, Бобир Катерина, Курицин Микита, Шалахман Олексій та інші учасники проекту – МОЛОДЦІ!!!
Ми бажаємо всім учням та вчителям щасливих, захоплюючих канікул, а з вересня сподіваємося на продовження співпраці з гімназіями-партнерами!
Нехай всім щастить!
Координатор проекту Дніпродзержинської гімназії № 11 Гавриліна Вікторія Вікторівна

P.S.  Більше відео про життя нашої гімназії для тих, хто хоче з нами познайомитися ближче:

https://youtu.be/rfwspfuruK0
https://youtu.be/V9wiE1ASRd8
https://youtu.be/Cm3LZSk4swQ
https://youtu.be/qEkKWCvP8-c
https://youtu.be/pva612N3sGI
https://youtu.be/EekrtAP0bis
https://youtu.be/5qAmp-6IaG4
https://youtu.be/0xTY2Q_inZc
https://youtu.be/1evZREL4bmU
https://youtu.be/NYgjcIf1iTQ
https://youtu.be/t7S7EiBcHxY
https://youtu.be/mvUVEscG5es
https://youtu.be/ZkyelB84vsw
https://youtu.be/1rr2_IMaN9Y
https://youtu.be/fxars_5-KPY
https://youtu.be/UL6X0RricEQ
https://youtu.be/Zpmg3inTkvI
https://youtu.be/qIKBivtAdNk
https://youtu.be/BnJ-IZrlixY
https://youtu.be/fq3Qyvo5TPs

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>