Любити природу треба змалку

Природа цього року дуже швидко пробудилась від зимового сну. Перша травичка, квіточки, листочки  не залишають нікого байдужим! Наші діти із захопленням спростерігають цей процес. Та не лише дивляться, але й із задоволенням роблять світ ще прекраснішим, квітучим. Сьогодні наймолодші учні нашої школи  1-а класу з Людмилою Іванівною Тіморіною та Наталією Вікторівною Сціборовською  працювали на шкільних клумбах. Квіти, посадженні їхніми ручками, будуть радувати нас все літо, а головне діти запам’ятають, що  природу потрібно охороняти та збагачувати її. Адже природа – наш дім і наш обов’язок дбати про неї.

Share Button

8s коментарів

  1. svitruban

    Які ж ви молодці! А вчительці велике спасибі за те, що вміє прищеплювати дітям любов до природи. Старшокласники, не відставайте!

    Відповіcти

  2. молодці. Трудове виховання – найкращий метод. А квіти. посаджені маленькими школяриками будуть веселити вас не один день

    Відповіcти
  3. Тетяна Коваленко

    Які молодці ваші першачки! Я цілком згодна з цією думкою. Діти зробили вагомий внесок у “скарбничку” школи. Бажаю вам успіху!

    Відповіcти
  4. yastash

    Дуже позитивні фото! Дійсно, любити природу потрібно змалку!

    Відповіcти
  5. Анастасія Власюк

    Ваші першокласники дуже вродливі та працьовиті.
    Нехай така наполегливість,любов та повага до природи рідного краю буде супутником всього їхнього подальшого життя та вагомим внеском вашої школи до виховання прекрасного в маленьких українців.

    Відповіcти
  6. bozhena

    Дуже добре що ви привчаєте дітей дбати про природу. Діти та вчителі молодці.

    Відповіcти
    1. ogerbanosenko

      Дякую! Дітки завжди хотять нам допомагати, головне не відбити ініціативу.

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>