Фестиваль проектів “Я люблю Україну”

Довгоочікуване свято нарешті відбулось в нашій школі.
15 грудня ми провели  Фестиваль проектів, який став підсумком  двохмісячної роботи над вибраними темами в рамках загальної  “Я люблю Україну”.

Як відзначили організатори, діти  і запрошений гість, методист Палацу творчості Валькова О.В захід пройшов на високому рівні.

Всі класи з 5-тих по 9-ті презентували свої наробки. Це були відео-, фото- презентації. В своїй роботі учні використовували інтернет-ресурси, різноманітні web-сайти (powtoon, moovly, Тагул, animoto, mindmup, google-сервіси), соціальні мережі, а також досвід старшого покоління, друковані джерела.

Між виступами лунали, у виконанні наших талановитих учнів, українські пісні, що перетворило Фестиваль на справжнє свято, навіть родинне свято.

Всі учасники нагородженні почесними грамотами, але відзначили також креативні, творчі проекти. Вітаємо переможців:

І місце – “Традиції і культура українського народу” (7-А клас),

ІІ місце – “Українська традиційна  кухня” (9-А клас),

ІІІ місце – “Ти могутня, рідна мово!” (5-А клас).

Share Button

2s коментарів

  1. larsuleva

    Вітаю із завершенням чергового етапу в проекті. Молодці і учні і вчителі. Дуже цікаві і різнопланові проекти у вас виишли. З наступаючим Новим роком. гарних канікул.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>