У Краматорську стартував Молодіжний фестиваль соціальної реклами

У лютому 2017 року  відбулося урочисте відкриття другого молодіжного фестивалю соціальної реклами. У ньому взяли участь творчі колективи шкіл Краматорська, а також навчальні заклади Слов’янська, Лиману та інших міст області. На розсуд журі і наша школа надала відеоролик, в якому учні підняли актуальні проблеми нашого суспільства.

За підсумками голосування будуть визначені переможці. Крім нагород за призові місця і призу глядацьких симпатій, учасників чекає ще один приємний сюрприз. Заснована окрема номінація від народного депутата України Максима Єфімова, яка називається «Моє бачення», в якій буде оцінена креативність відеоролика, актуальність ідеї та якість зйомки. Переможцю цієї номінації буде вручений пам’ятний подарунок від народного депутата і громадської організації «Наш Краматорськ».

Усі відеоролики ви можете подивитися на youtube канал «Фестиваль соціальної реклами Краматорська» (https://www.youtube.com/channel/UCTQKxVv1mtfMzPoIkuDtq9A/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd).

Переможцем стане відеоролик, який набере найбільшу кількість голосів на цьому каналі. Голосуйте!

Це наш відеоролик 

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>