Подарунки від Міжнародного жіночого клубу IWCK

9 грудня у спортивному залі Марганецької ЗОШ №3 зібрались юні спорсмени та їх батьки, щоб зустріти подарунок – татамі для занять хортингом. Присутні висловили велику вдячність нашим благодійникам – Школі сучасного мистецтва та Міжнародному жіночому клубу IWCK, які задля збору необхідних коштів влаштували в Києві аукціон сучасного мистецтва “Маленькі світи”. А також начальнику служби у справах дітей Вікторії Долгорук, яка ініціювала цю потрібну справу допомоги дітям. Подарунки від IWCK – ранці та одяг – також отримала група учнів школи, діти із малозабезпечених сімей.
Вантаж особисто доставила до нашого міста Вікторія Бурлака, засновниця та куратор Школи сучасного мистецтва та ініціатор благодійного аукціону. Вона розповіла, як його було проведено в “Art Ukraine Gallery” і як на диво багато він виявив небайдужих до соціальних проблем людей. Завдяки активісткам – співорганізаторам цього благодійного проекту – Тетяні Сахарук та Наталії Заболотній (власниця AU Gallery) – юні спортсмени з міської федерації Хортингу на та Фенікс карате-до зможуть суттєво поліпшити якість тренувань.
20161209_162401

20161209_163216

20161209_164609

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420
Share Button

3s коментарів

  1. apolonska

    Молодці! Спорт – це здоров’я та долголіття!
    Полонська А., Новогродівська ЗОШ №7, м. Новогродівка

    Відповіcти
  2. vikgavrylina

    Вітаю вас із подарунками. Важливо, що в світі є благодійники, які допомагають дітям!

    Відповіcти
    1. svitsaulyak

      Дякуємо за вітання! Це насправді дуже щедрі та дорогі нам подарунки. Такі моменти в житті просто незабутні. Діти щасливі і задоволені.

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>