Представлення робочої версії Кодексу педагогічному колективу

На засіданні педагогічної ради ,яка відбулася 17.11.2015р. координатор проекту Наталія Маркусь поінформувала про перебіг реалізації проекту “Класна школа” і представила робочу версію Кодексу. Прослухавши інформацію директора школи Сидорук Н.М., виступи вчителів інформатики Рябченко Тетяни, Давосира Віталія та ознайомившись із матеріалами -результатами проведення класних та шкільних дебатів, вчителі школи, після невеликої дискусії, внесли свої пропозиції і більшістю голосів проголосували за прийняття Кодексу.

п3 п2 п1 п10 п9 п8 п7 п6 п5 п4

Share Button

9s коментарів

  1. majawrzos

    Здравствуйте
    Поздравляю с успешным проведением очередной дебаты.
    Как им понравилась дебата?

    Відповіcти
    1. galgaras

      Everybody liked debates and the way they were conducting. A lot of new ideas have appeared and I think children will be happy to see how they work in our school. We are looking forward to the fair of the ideas.

      Відповіcти
  2. vasdiakiv

    Як завжди, на висоті? Відповідно до історії “прийшов, побачив, переміг”. Так само вітаємо вас з успішним прийняття Кодексу 2.0. Як говориться, “зібралися, обговорили, прийняли” і виконуємо. Успіху і подальшої творчої співпраці. Цікаво, які правила прийняті. Чекаємо з нетерпінням на них… На остаточну версію. Адже робочі варіанти можна побачити на фото.

    Відповіcти
    1. natmarkus

      немає меж для досконалості… це ми пам’ятаємо, а ще знаємо – щоб бути на висоті і казати “veni,vidi,vici” треба докласти чимало зусиль, бажання і старання… швидких і легких перемог насправді не буває))) PER ASPERA AD ASTRA

      Відповіcти
  3. lilshymon

    Чудова робота з педагогами, які вміють працювати в групах, в парах. Нам повезло з такими вчителями, все знають і швидко вчаться. Не відчуваємо проблем у роботі!

    Відповіcти
    1. natmarkus

      у мене сьогодні вечір крилатих висловів )) так ось – мені подобається знаменита сократівська фраза “Я знаю, що я нічого не знаю” А ще наш професійний девіз: «Учитель доти вчитель, доки він учень». Мабуть саме це є запорукою нашої успішної діяльності – бажання вчитися, вдосконалюватися і не зупинятися перед труднощами

      Відповіcти
  4. galgaras

    Частіше такі дебати потрібно проводити. Вони активізовують людей, породжують нові ідеї та заохочують до вдосконалення себе та своєї праці.

    Відповіcти
  5. Наталія

    Мені дуже подобається проект “Класна школа”.Він багато чому навчає.Наприклад: працювати в команді,прислухатись до думки інших та втілювати свої мрії в реальність. Я вважаю,потрібно частіше проводити такі дебати,дітям це дуже подобається:) Відразу помітно,що їм весело і цікаво дізнаватись щось нове. І вчителям,думаю, також дуже сподобався цей проект)

    Відповіcти
  6. Христя

    Надіюся , що це була не остання така цікава та захоплююча зустріч вчителів та учнів.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>