Успішна співпраця класної команди учнів та вчителів над Шкільним Кодексом

ШК 16 ШК 15 ШК 14 ШК 13 ШК 11 ШК 9 ШК 8 ШК 19 ШК 7 ШК 6 ШК 4 ШК 3 ШК 2 ШК 1 ШК 21 ШК 20 ШК 18 ШК 17 ШК 10 ШК 10

Share Button

15s коментарів

  1. fio

    Було приємно попрацювати з дійсно ініціативними людьми, які хочуть не словами , а справами щось змінити у власній школі)

    Відповіcти
  2. Гліб

    Мені дуже сподобався проект (Класна Школа).На мою думку ці заходи підвищать навчальний рівень школи. Мені дуже сподобалися Загально шкільні дебати.На них було дуже багато цікавих і креативних ідей… Сподіваюсь,наші ідеї будуть почутими і внесуть у школу зміни на краще))

    Відповіcти
  3. Влад

    Мені подобається, що в нашій школі є такі активні учні і вчителі, які беруть участь у проекті, зацікавлені у тому, щоб наша школа в майбутньому стала кращою)
    І я з гордістю можу сказати, що моя школа стане Кращою)

    Відповіcти
  4. Христя

    Мені дуже сподобалися загальношкільні дебати.Було дуже весело. Я впевнена, що цей проект допоможе нашій школі!!!

    Відповіcти
  5. vaslehka

    Особисто я дуже весело провела час. Правильна організація дебатів – запорука успішного проведення. Дуже вдячні Наталі Іванівні, яка завжди знаходить потрібний підхід для роботи з учнями.
    Нарешті ми змогли вдосконалити пропозиції, висунуті на класних дебатах. Спочатку кожен мав шанс проявити ініціативу, обираючи правила самостійно. Наступний етап – робота в командах: учасники проводили обговорення в кожній з команд і обирали декілька правил-пропозицій до Шкільного Кодексу. Потім команди об’єднувалися в групи, де знову проводилися обговорення і створювався кодекс від кожної з груп. І завершальним етапом наших дебатів стало голосування: представник кожної групи озвучував всім присутнім запропоновані правила; кожен міг проголосувати за або проти (або ж утриматися) озвученого правила.
    Спільними зусиллями таки був створений Кодекс нашої школи, який сподобався всім.

    Відповіcти

  6. Кожна спільна зустріч змінює нашу школу на краще, дає можливість розглянути проблеми кожного учня під новим ракурсом, навчитися співпраці, зробити школу веселою, цікавою та легкою. Докладаючи чимало зусиль ми змогли створити чудовий та потрібний Шкільний Кодекс, де всі правила є доречними, простими і зрозумілими. Участь у проекті не залишила байдужим жодного учня та вчителя. Кожного дня ми працювали над створенням,нехай, маленької але своєї класної школи.
    Очі дітей світилися радістю, завзяттям та цікавістю. Кожен хотів щось доповнити і вдосконалити. Незважаючи на вік, діти з різних класів об’єдналися заради спільної мети – школа має стати кращою.
    Дуже вдячна Наталі Іванівні за підтримку, поради, пропозиції і за її безмежний креатив, який надихає кожного.
    Сподіваюся, що наша праця не була марною…

    Відповіcти
  7. tetryabchenko

    Дуже приємно працювати з такими ініціативними, активними, креативними учасниками проекту “Класна школа”)))

    Відповіcти
  8. polinaverbytska

    Дорогі друзі! У вас чудові результати. аж дух перехоплює, скільки ви змогли вдже зробити. Ви попереду! Які ідеї , що обговорювалися на дебатах, ви б могли запропонувати іншим школам. Що вам сподобалося найбільше. а що, на Вагшу думку. є не реальним. Напишіть про ваше життя нове і класну школу у місцевій газеті – про вас мають знати всі! Успіхів!

    Відповіcти
    1. natmarkus

      Вдячні за таку оцінку нащої діяльності. Насправді, це величезна за обсягом і відповідальністю робота кожного учасника команди, особливо наших учнів. Адже їм вдається успішно поєднувати і навчання,і участь в громадському житті нашого містечка, і олімпіади, і конкурси, і змагання…..це можна продовжувати…..Але разом з тим появляються нові ідеї і задуми. Напевне лише брак часу і (на жаль, але це наша сумна реалія ) матеріальних ресурсів може стати на заваді реалізації амбіційних планів. Та все ж таки, як на мене, найбільший успіх цього проекту,це реальна можливість для кожного учасника відчути себе важливою і впливовою частиною шкільного життя

      Відповіcти
  9. lilshymon

    Молодь розуміє про користь та шкоду ІКТ у школі та ширше – у
    процесі власного навчання і тому ретельно розробляє кодекс.

    Відповіcти
  10. Юля

    На мою думку проект Класна школа допоможе нашій школі стати дійсно класною і більш сучасною)

    Відповіcти
  11. Влад

    Із задоволенням приймали участь в дебатах учні 10-Б класу. Відчули себе причетними до життя школи, до голосування віднеслись серйозно, по- дорослому. Наступного дня розповідали однокласникам про подію,про затверджені правила та покарання за їх порушення. Чудова ідея! Так тримати!

    Відповіcти
  12. Настя

    шкільні дебати були дуже цікаві і веселі велике вам дякую)))

    Відповіcти
  13. Anonim

    Це дуже добре, що вчителі допомагають учням, адже під час спільної праці вчителі можуть ще більше пізнати дітей та допомогти їм вдосконалитися.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>