Як 9 А дебати проводив) (короткий звіт)

Взагалі-то,у нашому класі дуже багато активних та  креативних людей.Тому пропозицію Наталі Іванівни,нашої вчительки правознавства, взяти участь у черговому цікавому проекті усі сприйняли на “ура”.

Перші дебати  у нашому класі відбулися 22 жовтня.На даному етапі ми ознайомлювалися з самим проектом та пропонували ті зразки новітніх технологій,які,на думку учнів,зробили б школу дійсно “класною”.

Наступний етап дебатів було проведено 11 листопада.Учні нашого класу об’єдналися в декілька груп,які мали виявити беззаперечні плюси та мінуси ІКТ,запропонованих нами(а саме:Wi-Fi,використання різноманітних ґаджетів ,електронні щоденники тощо).Також завданням цих об’єднань було вироблення правил користування,які б допомагали реалізовувати принципи Класної Школи за допомогою ІКТ.

Ми намагалися у ході суперечок не просто довести власну точку зору,а максимально об’єктивно розглянути кожну пропозицію,обмірковували кожну висловлену думку. І це живе,активне спілкування принесло нам неймовірне задоволення.

Отже,підсумовуючи,скажу:участь в такому незвичайному проекті-безцінний досвід для кожного з нас.Працюючи над кожним його етапом,ми вивчили багато нового й цікавого; кожен відкрив для себе щось нове.Сподіваємося,що ще не раз нам пощастить взяти участі у такому цікавому проекті.

 

Share Button

3s коментарів

  1. Сергій

    В цьому класі було проведено дебати і було складено кодекс, де зібрані найкращі ідеї та проекти учнів.

    Відповіcти
  2. alkupchyk

    Так,як я була присутньою лише на перших дебатах,дуже хотілося б більше дізнатись про другі. Ну перший етап беззаперечно нас зацікавив,та й не тільки зацікавив,тут було дуже весело!) А як щодо другого? 9 А був активний? Підтримую Таню,що нам дуже пощастило,що ми маємо такий проект,ну і звичайно таку активну Наталю Іванівну)

    Відповіcти
    1. tetmelnykevych

      О,наш клас завжди активний:DD Кожен учень долучився до створення правил.Взагалі,це були дуже веселі дебати.Сподіваюсь,усі залишилися задоволені ними.

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>