Дебати у 10 класі

Пройшли дебати щодо використання ІКТ в 10 класі. Видно було, що учнів хвилює ця  DSCN1635 тема, бо обговорення проходило емоційно та жваво.
Діти наголосили,  що використання ІКТ забезпечує легкість сприймання інформації; дозволяє перетворювати і використовувати великий  обсяг    інформації. Але ж  два кабінети інформатики у школі не дозволяють всім учителям у повній мірі використовувати в процесі навчання інформаційно –  комунікаційні     технології! Тому у кабінетах школи теж повинні бути комп’ютери.( В ідеалі було б добре обладнати учнівські парти у кожному кабінеті вбудованим гаджетом, в якому буде завантажено електронні підручники з усіх предметів (для всіх класів)).
 При використанні комп’ютерної техніки на уроках слід враховувати якість навчальних комп’ютерних програм . Доцільно використовувати  такі програми:  навчально-інформуючі; контролюючо-тестові; сучасні графічні редактори та програми для створення презентацій ;  навчально-ігрові;     електронні підручники , енциклопедії.
 DSCN1636DSCN1639
Share Button

2s коментарів

  1. Oksana

    Звичайно, я погоджуюсь і підтримую те, що школі потрібно використовувати на вищому рівні інформаційно – комунікаційні технології. Після закінчення школи сюди ще прийде багато дітей, які наздвичайно прагнуть дізнатись більше, тому потрібно оновлювати програму в школі, щоб діти були освідченими та могли використовувати свої знання в подальшому житті та працювати в інформаційно – комунікаційних технологіях.

    Відповіcти
  2. Аня

    Видно було, що учнів використання ІКТ, бо обговорення проходило емоційно та жваво.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>