Обласний семінар методистів рай (міськ) методкабінетів, які відповідають за навчально-методичний супровід інформатики

Обласний семінар_Стрий_20161

18 серпня 2016 року на базі нашої школи відбувся обласний семінар методистів на тему «Використання хмарних сервісів у навчально-виховному процесі.  Про викладання інформатики у 2016-2017 н.р.».

В семінарі взяли участь 28 методистів рай(міськ)методкабінетів та вчителів інформатики – голів районних(міських) методоб’єднань.
Учасників семінару привітала О.Матвіїв, начальник відділу освіти виконавчого комітету Стрийської міської ради. 
Методист методичного кабінету відділу освіти Л.Мізик ознайомила учасників з досвідом роботи міського методичного об’єднання вчителів інформатики.  
Оскільки наша школа є опорною  з впровадження ІКТ в місті Стрию, то з досвідом роботи в цьому напрямку учасників семінару ознайомив директор школи Я.Білинський.
Голова методичного об’єднання вчителів інформатики м.Стрия Р.Собко представив свої досягнення у сфері створення  Скрайбінг ( жива  презентація).
Про  використання хмарного сервісу Office 365 в навчально-виховному процесі, який дає можливість створити онлайнове середовище школи з доступом до всіх ресурсів з будь-якого місця, розповіла вчитель інформатики Л.Ортинська.
Завідувач кабінетом ІТН  Львівського ОІППО  Л.Палюшок та методист цього кабінету Н.Парій ознайомили учасників семінару з особливостями
викладання інформатики у 2016/2017 н.р. та змінами до програм
у 5 та 10 класах.
Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>