СШ №38 + СШ №92 + Docudays UA + Skype = нові можливості

CameraZOOM-20160406093436756CameraZOOM-20160406092836476ІКТ відкрили нові можливості для спілкування. Учні нашої школи вирішили скористатись такими можливостями і запропонували провести засідання шкільного кіноклубу Docudays UA у новому форматі. Нашим дебютом стала зустріч учнів 8-9 класів СШ №38 з учнями школи №92, яка відбулась 6 квітня і проходила у форматі skype call. Темою обговорення був документальний фільм «Лінар», який школярі переглянули напередодні. Ще однією особливістю зустрічі було те, що вона проходила в англомовному просторі. Старшокласники ставили одне одному запитання щодо фільму, ділились враженнями та обговорювали яскраві на їх погляд моменти. Можливо не все вдавалось, бракувало словникового запасу, але на допомогу приходили вчителі – Бегей Ірина Степанівна (вч. анг. мови СЗШ № 38) та Ших Ірина Михайлівна (вч. анг. мови СЗШ № 92).CameraZOOM-20160406092459308

Результатом зустрічі стали не тільки нові знайомства, а й переживання, новий досвід, позитивні емоції, змога відчути можливості сучасних технологій… .

І це тільки початок! Всім дякуємо за співпрацю!

Share Button

3s коментарів

  1. Олена

    Молодці!!! Гарна ідея, візьмемо собі на замітку. Дякуємо.
    З повагою, Олена, БЗШ № 15 м. Біла Церква

    Відповіcти
  2. kalaxtionova

    Молодці, одразу видно, що ви довго готувалися і провели такий чудовий захід. Бажаю на цьому не зупинятися. Творчих здобутків вашій команді!!!

    Відповіcти
  3. Алла Ткачук

    Я вважаю, що в першу чергу ІКТ дозволили об’єднати усіх учасників навчально-виховного процесу в єдине комунікаційне та освітнє середовище. А безпосередньо участь у проекті “Класна школа” надала позитивні якісні зміни у процесі засвоєння знань, умінь та навичок. Ваша команда професіоналів кожного разу здивовує все новими і новими ідеями. У вас є чому повчитися!!!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>