ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО СПІВПРАЦЮ

ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО СПІВПРАЦЮ

 1  лютого 2017 року в м. Київ відбулося підписання Декларації про співпрацю між Вацлавпільською гімназією і Всеукраїнською програмою освіти для демократичного громадянства в Україні. Зазначена Програма реалізується Європейським Центром ім.Вергеланда Норвегії у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Радою Європи з метою підтримки системних реформ у сфері середньої освіти в Україні.

Шляхом підписання цієї Декларації сторони підтверджують, що інтересам кожної з них відповідає спільне і узгоджене співробітництво у напрямку поглиблення культури демократії в гімназії шляхом підтримки подальшої демократизації та децентралізації шкільного самоврядування, пропагування державно-громадського партнерства і розвитку демократичного середовища, а також сприяння організації навчально-виховної роботи на принципах освіти з прав людини та демократичного громадянства.

Зазначена Декларація укладена на термін до 30 червня 2018 року та передбачає план дій та підтримку Ради Європи у проведенні. Заявки на участь в Програмі подали 141 заклад України. Європейським Центром  було відібрано 40 шкіл України, серед них – Вацлавпільська гімназія.

Участь в даному проекті є третім Міжнародним проектом у якому гімназія бере участь.

в_куток-300x167

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>