Міжнародна програма «КЛАСНА ШКОЛА»

Вацлавпільська гімназії отримала Сертифікат, Диплом  і відзнаку ««Добра практика»: маємо Кодекс 2.0», за результатами участі у ІІІ етапі Міжнародної програми «Класна школа» у 2016 році.

Вже третій рік Вацлавпільська гімназія є  учасником Міжнародної програми «Класна школа», яка спрямована на демократизацію системи освіти та громадянського виховання учнівської молоді України.

Проект «Класна школа» реалізується польською неурядовою організацією «Школа з класу» у партнерстві з Всеукраїнською Асоціацією Викладачів історії та Суспільних дисциплін «Нова доба» та співфінансується Фондом «Освіта для демократії»в рамках програми RITA – Зміни в регіоні Польсько-Американського Фонду за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Вацлавпільська гімназія є учасником трьох міжнародних проектів і відома за межами України. Це  Голландія, Польща та Норвегія.

 

Кузьменко В.А. – заступник директора гімназія

100_3349      100_3356

100_3356     диплом - 0001

диплом - 0002

 

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>