Зустріч гімназистів з Іваном Ониськом

Гість з тернопільщини Іван Онисько.
Він мандрівник із села Сущин на Тернопільщині. У віці 20 років розпочав самостійні подорожі і за останні 6 років побував у 28-ми країнах:
“Останню подорож розпочав повністю без грошей. За півроку доїхав від Тернополя до Куала-Лумпура……” – каже Іван.
DSCF2450

DSCF2447

Share Button

1 коментар

  1. nattymofiychuk

    Хоча б раз в житті ми хотіли б покинути все: проблеми і негаразди, обов’язки та обіцянки. Та завжди нам не вистачає на це сміливості, або ж нас перемагає лінь. Ми й далі сидимо вдома, живемо рутинним життям, ризикуючи так і не дослідити світ, в якому живемо. Та все ж є люди, яким вистачає сміливості розпочати нове, надзвичайно захоплююче, цікаве та небезпечне, повне пригод – життя мандрівника.
    28 березня до гімназії завітала незвичайна людина – Іван Онисько.
    Зустріч відбувалася в конференцзалі, куди прийшло чимало людей. Неможливо було не звернути увагу на цього чоловіка: незвична для буденного життя одежа та зачіска, великий рюкзак, дивна валіза та привітна усмішка.
    Наш земляк розпочинав із подорожей Україною, а тепер добрався до Середньої і Східної Азії та Африки, а в планах у великого мандрівника ознайомлення із Західною півкулею Землі.
    На зустрічі він розповів про свою подорож дванадцятьма країнами Азії, які відвідав за період з 22 вересня по 22 березня.
    Цитую слова Івана: «Планував я подорож до Китаю, та помітивши, що після від’їзду набрав декілька кілограмів, зрозумів ,що можу продовжувати далі».
    Найцікавішим у цій мандрівці залишився бюджет, який складав нуль копійок. Та це не найголовніше. Емоції, драйв, позитив та відчуття свободи – ось що дійсно вражає!!!
    А відсутність грошей Іванові замінили гостинність, доброта та щедрість жителів іноземних країн.
    Як мандрівникові, дарували невеликі подарунки, отож і він не скупився на «сувеніри» для іноземців. Іван дарував місцевим гривні на згадку про себе та Україну.
    Незвичайні мандри Івана Ониська – ще один приклад, що життя в нас одне і його потрібно прожити яскраво, не задумуючись чи завтра ти сидітимеш в своїй кімнаті, чи мандруватимеш далекими країнами без копійки в кишені.
    Автор
    Заступник голови гімназійного самоврядування Ілько Ольга

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>