“ШКОЛА УСПІХУ – 2016″. Фонд братів Кличків та Вікторія Кріль

Нещодавно я, учениця гімназії Кріль Вікторія, побувала в освітньому таборі «Школа успіху-2016», який організовує Фонд братів Кличків. Це десятиденна анти школа для дітей віком 14-16 років. Щоб туди попасти, потрібно було пройти відбір, що складався із заповненої анкети, підготовки відео про себе та телефонної співбесіди. Так  обрали 50 дівчат зі всієї України.

Цікаві будні в антишколі "Школа Успіху  - 2016"

UBhJmbs2qPgЦІКАВІ БУДНІ АНТИШКОЛИ “ШКОЛА УСПІХУ – 2016″

yoedrndGEXU QN0yg_8ullY teGKvJi1gIQ

Протягом табору до нас приходили представники різних професій, таких як журналіст, лікар, мер міста, менеджер, копірайтер, працівник адміністрації президента та багато інших. Вони розказували про свій життєвий шлях та відповідали на наші запитання. Насправді було надзвичайно цікаво послухати кожного з них, адже всі вони мали вражаючий досвід. Також ми відвідували різні компанії, де нам проводили екскурсії та читали лекції на освітні теми. Наприклад, нам пощастило побувати на «Новому каналі», на кіностудії Film.ua, у НБУ, в аудиторській компанії ЕУ, у Києво-Могилянській бізнес школі та інших. Звичайно було важко сприймати ту всю інформацію, але у цьому нам допомагали ранкова зарядка, 5-тиразове харчування та здоровий сон.

Від «Школи успіху» в мене залишились тільки позитивні емоції та море знань, які навряд чи я б отримала у простій школі. Ще я маю багато нових знайомих, з якими приємно проводити час, адже всі учасниці є різносторонніми особистостями.

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>