Інформаційно комунікативні технології відкривають кордони та єднають однодумців

03.11.2015 у нашому 6(А) класі відбулися дебати на тему «Плюси та мінуси використання інтернету та мультимедійних засобів в навчальному процесі» у рамках проекту «Класна школа».

Час не стоїть на місці, у гімназії ми з першого класу використовуємо ці засоби у навчальному процесі. Участь у проекті «Хмарні сервіси в освіті» об’єднав  нас у спільноту, де в інтернеті ми працюємо під час уроків, а також виконуємо домашні завдання.

Нам приємно разом з друзями розробляти правила користування ІКТ. Сучасні технології відкривають кордони та єднають однодумців. Це і є одним із їх плюсів. Інший плюс – миттєвий доступ до інформації. А ще економність! Не потрібно паперу, фарби для виготовлення наочних матеріалів, домашніх завдань, скорочено час виконання уроків.

Мінуси – залежність від якості інтернету, електропостачання. А також негативно впливає на зір. Може надходити шкідлива інформація та велика кількість реклами, тому варто виховувати культуру спілкування з інтернетом.

Сподіваємося що скоро в нашій гімназії буде швидкісний і доступний інтернет, електронні підручникита журнали, а користуватися ними будемо обов’язково!

Учениця 6(А) класу

Скоропадська Ольга        нова 6а 2

Share Button

5s коментарів

  1. Вікторія

    Дебати пройшли дуже навіть вдало, всі швидко дійшли до спільних висновків!

    Відповіcти
  2. Анжела Гаврилець

    Було дуже цікаво послухати думки своїх однокласників)

    Відповіcти
  3. Іванна

    Все врахували. Особливо тішить думка про культуру спілкування. Удачі в починаннях!

    Відповіcти
  4. majawrzos

    Хорошо поработали. Очень интересные и умные выводы! Поздравляю все учеников – участников дебат!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>