Ярмарок 2.0 А у нас Квест – фестиваль!!!

10 грудня  2015 року в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» був проведений квест-фестиваль у рамках Міжнародної освітньої програми «Класна Школа».

А чи знаєте Ви, що таке «квест»? Квест (від англ. quest – пошук, пошуки пригод) – аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями.

Під час гри команди вирішують логічні завдання, здійснюють пошук на місцевості, будують оптимальні маршрути переміщення, шукають оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходять до виконання наступного. Перемагає команда, що виконала всі завдання швидше за інших.

Саме такий вид роботи був використаний у нашому закладі, де навчаються талановиті та креатині учні.

У ньому брали участь учні 5-11 класів. Команди учасників 5-8 класів виконували завдання за маршрутними листами, та знайомилися з особливостями освіти в європейських країнах. Учні 9-11 класів були інструкторами на станціях, та проводили дискусію з питань євроінтеграції.

За результатами квесту найбільшу кількість балів набрали учні 5 – А класу. Друге місце розділили між собою 5-В та 7-А класи, третє місце посіли учні 8-А класу. Молодці! Вітаємо! Так тримати!

Учні, які були найактивнішими отримають сертифікати-бонуси з окремих предметів, які зможуть використати  у другому семестрі.1453_994912667246965_6629603117593653562_nIMG_2060IMG_2052IMG_2071IMG_2072IMG_2063IMG_2059

Організаційний комітет оголошує подяку адміністрації НВК, учителям, членам євроклубу «Меридіан» та ДМГО «Оберіг» за участь у підготовці та проведенні квест-фестивалю. Чекаємо на партнерів!

Організаційний комітет

Share Button

6s коментарів


  1. Чудова ідея! Цікаво, проведенню цього заходу передувала якась грунтовніша підготовка учнів (пошук додаткової інформації, зокрема про освіту в європейських країнах ), інсрукторів? Приємно бачити, що ви вмієте працювати в команді, залучаєте до роботи всіх.

    Відповіcти
    1. valpankevich

      Підготовка Квесту тривала майже два місяці. Кожен клас отримав завдання: дослідити та вивчити особливості певної країни, а також підготувати презентації, національні ігри та традиції, вікторину. Окремо готувалися інструктори, якими були учні 9,10,11 класів та вчителі. Таким чином у підготовці та проведені квесту було задіяно 17 класів і 50 вчителів. Скажу чесно не все вийшло так як планували, але задоволення ортмали всі.

      Відповіcти
  2. Ewa

    Очень интересная форма обучения – поздравляю с такой идеей! Таким образом дети учатся играя, помогают друг другу, уичатся разговаривать и решать проблемы.

    Відповіcти
  3. Habilim

    Молодці! Чудова форма роботи. Дякуємо, що ділитеся досвідом. Обов’язково скористаємося.

    Відповіcти
  4. Алла Ткачук

    Дуже цікавим та вдалим виявився проведений квест-фестиваль у рамках Міжнародної освітньої програми «Класна Школа». Ви молодці, що змогли зацікавити і залучити до роботи багато учнів. Діліться своїм досвідом роботи з іншими навчальними закладами і всі вам будуть вдячні.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>