Класний подарунок на ювілей!

У листопаді місяці наша школа святкувала свій Ювілей – 45 років! У рамках місячника проведено багато заходів, у тому числі і Тиждень педагогічної майстерності  “Активізація пізнавальної діяльності учнів  на основі використання  ІКТ  у НВК”. Вчителі-предметники на цьому тижні показували свою майстерність – давали відкриті уроки, а класні керівники проводили відкриті виховні години.

Заключним етапом проведення урочистостей став гала-концерт для всіх гостей школи, який відбувся 18 листопада. Учасниками гала-концерту були як учні, так і вчителі. Було багато квітів, багато подарунків. Але самим класним був подарунок Кілійського відділу освіти та молодіжної політики – Дев’ять  новеньких комп’ютерів для кабінету інформатики! «Старенькі»  комп’ютери (їх десять) плануємо установити в класах і в бібліотеці.

WP_20161125_10_35_28_Pro

Share Button

3s коментарів

  1. ogerbanosenko

    Приймайте і мої, хоча словесні, але все таки вітання!
    Процвітання вашій “альма матері”, успіхів вихованцям, креативу педагогам!
    А ком’ютери- це супер! Хай стануть корисним джерелом знань для ваших учнів!

    Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    ПОздравляю с Вашим праздником! Желаю Вам успехов и эффективного использования новеньких и стареньких компютеров.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>