Семінар-практикум з історії

20 квітня на базі нашій школи проходив районний семінар-практикум для вчителів історії та правознавства за темою «Використання дискусійних методів на уроках історії як спосіб виховання толерантності учнів». На семінарі були присутні вчителі з 15-ти шкіл району та методист відділу освіти Кілійської РДА Бойченко Тетяна Олександрівна.

100_6126100_6123

Урок  історії в 6-В класі з використанням ІКТ за темою «Олександр Македонський – тиран, геній, божество чи  толерантний  правитель?» проводила  молодий спеціаліст  Суслова Світлана Володимирівна,  вчитель історії та правознавства. Вчитель на уроці використовувала методи критичного мислення, презентацію, фільм «Притча про цвяхи», роботу в групах, елементи гри «Скульптури оживають».

100_6122100_6124

Козловою Ольгою Аркадіївною, вчителем історії другої кваліфікаційної категорії, для педагогів проведено тренінг “Увімкни ліхтарик толерантності”. Девізом тренінгу стали слова   “Будь не таким, как другие, и позволь другим – быть другими”.

У ході тренінгу проведено знайомство в колі, роботу в групах, переглянуто фільм-притчу “Батько і син”, толерантне  вирішення проблеми.

IMG_0057

Наприкінці тренінгу кожен учасник почув побажання на свою адресу. А Іван Іванович, вчитель Новомиколаївської школи, виконав авторську пісню про Вилкове, присвячену 270-річчю міста.

Присутні відмітили, що семінар-практикум  проведено на високому рівні.

 

Share Button

1 коментар

  1. Justyna

    Очень интересные уроки! Продолжайте в том-же духе!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>