Чорнобильська трагедія у нас в серцях

Пройдут года, но разве кто забудет.

Тот рок весны, тот ядерный синдром.

Но кто там был, им легче уж не будет,

Он с той «войны» навечно облучен.

Но надо жить, терпеть, не падать разом,

Любить природу, слушать птичий звон.

Но позабыть тот год и взрыва атом

Тебе не даст Чернобыльский синдром.

З 22 квітня по 29 квітня у НВК  пройшов тиждень цивільної оборони. В цьому році тиждень проводився напередодні 30-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС.

CDftchernob

У заходах брав участь весь педагогічний та учнівський колективи.

29 квітня день почався з тематичних класних годин, потім були проведені навчальні тренувальні евакуації працівників та учнів. Далі відбулася загальношкільна лінійка, присвячена Дню пам’яті жертв Чорнобильської трагедії. Лінійку  підготували та провели вчитель російської мови та літератури Касько Оксана Віталіївна та  вчитель етики Гоцай Людмила Сергіївна разом з учнями 7-10 класів.

DSCF6790

Через атомне пекло, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, пройшли сотні тисяч ліквідаторів. Брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і наші земляки. Ведучі перегортали сторінки історії тієї страшної трагедії, називаючи  поіменно  учасників – ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.  В  пам’ять про загиблих були запалені свічки та проведена хвилина мовчання.

DSCF6780

 

Share Button

1 коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>