Шлях до духовності – кроки до миру

     Навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15» Смілянської міської ради вже вдруге представляє місто та область на Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії». Учениця 4 класу Нестеренко Наталія разом з педагогом закладу, вчителем етики, історії та права Гладкою Оленою Миколаївною  3- 5 червня 2016 року стали учасниками цього масштабного заходу.

     Радо зустріла «Острозька академія» молодших учасників IX Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії». На урочистій частині дітей привітали керівники академії та представники Острозької РДА, викладач із Канади Пол Бродовей. Всіх присутніх вразила зустріч із християнським поетом Сергієм Рачинцем. Для восьмидесяти учасників олімпіада проходила у двох номінаціях: перевірка знань Святого Письма у тестовій формі та презентація творчих робіт  «Любов, співчуття, доброта, милосердя до людей  і рідної  землі на сторінках Біблії».

     Після завершення другого етапу конкурсу для  дітей провели екскурсію по академії  та показали лялькову виставу «Друг зі знаком якості» .

      Урочисте закриття та нагородження учасників IX Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» відбулося у храмі преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія». За якісну підготовку до олімпіади учениця 4 класу Нестеренко Наталія була нагороджена Дипломом II ступеня, Почесною грамотою Острозької районної державної адміністрації за II місце в конкурсі, Благословенною грамотою архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона та цінним подарунком. Педагог-наставник Гладка О.М. отримала подяку Міністерства освіти, молоді та спорту за якісну підготовку учениці до олімпіади.

переможець Нестеренко Наташа з педагогом

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>