Аварійна газова служба в гостях у школярів НВК №15

Аварійна газова служба в гостях у школярів НВК №15

      Відповідно до річного плану закладу, графіку внутрішнього шкільного контролю  з 18 по 22 квітня 2016 року в школі проходив тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності згідно окремого плану, розробленого заступником директора з НВР Криворучко М.В.

      Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності проводиться з метою проведення інформаційних та профілактичних заходів для формування в учнів свідомого ставлення до власного здоров’я та життя при користуванні електроприладами, газоприладами та в інших неконтрольованих ситуаціях.

     В рамках тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності учні 1 -4 класів з великою цікавістю відвідали зустріч з працівниками газової служби міста. Учні дізналися про причини виникнення витоків газу, повторили правила користування газоприладами у відсутності дорослих. Діти підготували для гостей малюнки та цікаві розповіді про аварійну газову службу. В нагороду за плідну співпрацю кожен учень отримав ілюстровану пам’ятку «Чи знаєш ти?», в якій в доступній для дітей формі представлено алгоритми дій при витоках газу.

Зустр¦ч з представниками газово¬ служби

ДЕмонстрац¦я знак¦в небезпеки

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>