Горде звання – кращий учень!

Учнівське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа. Саме вона дає учням змогу відчути себе справжніми господарями школи і разом з тим зрозуміти, наскільки це важливо вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення. 

SAM_5366

На початку навчального року в школі було оголошено конкурс «Кращий учень». Діти, як активні учасники навчально-виховного процесу, за власним бажанням обирають гідну людину, яка достойна звання «Кращий учень». Мета конкурсу:

формування активної життєвої позиції учнів;

розвиток класного та шкільного самоврядування;

моніторинг навчальних досягнень учнів;

підвищення престижу знань, інтелектуального і творчого потенціалу учнів;

активізація різних форм позакласної та позашкільної роботи з учнями;

виховання ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей,суспільства, природи, рідного краю, відповідальності за свої вчинки.

SAM_5377

Вперше за всі роки навчання в школі було вирішено нагородити найкращих учнів щомісячною стипендією. Учнівська рада школи «Лідер» на засіданні розробила положення про відбір та критерії, за якими будуть обиратися учні для нагородження. Кожен клас повинен був обрати 2 найкращих учня.

SAM_5381

5 клас

Щербина Мар`яна.

Гоманков Олександр

6 клас

Марченко Даріна

Гайдай Руслан

7 клас

Пеліпас Софія

Кириченко Дар`я

9 клас

Ляшенко Ярослав

Кузьмич Ганна

10 клас

Коваленко Ганна

Єлшина Анастасія

11 клас

Маркелова Марія

Матвєєв Антон.

Претенденти повинні були створити агітацію, у якій розказати про свої захоплення, хобі, участь в роботі учнівського самоврядування та у різних конкурсах, спортивних змаганнях.

SAM_5384

29 березня пройшли вибори в трьох вікових категоріях. Усі учні та вчителі  мали змогу прийняти активну участь у голосуванні. Директору школи, Грицюк Л.А. було надано почесну місію – перерізати червону стрічку і першій проголосувати за кандидатів. Це були справжні вибори, з урнами та бюлетенями,спостерігачами, виборчою комісією , які  пройшли на високому рівні.

У нелегкій, справедливій боротьбі перемогу отримали:

Гайдай Руслан, учень 6 класу;

Ляшенко Ярослав , учень 9 класу;

Маркелова Марія, учениця 11 класу.

Вітаємо переможців, які гордо носитимуть звання «Кращий учень» Миколаївської ЗОШ І-ІІІступенів № 29.

SAM_5398

Кузнєцова О.М., вчитель української мови, педагог-організатор

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>