День Збройних сил України – це мужності й геройства свято….

6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. І вже стало традицією вітати у цей день усіх хлопців, чоловіків. Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може.

Слайд1

Наші хлопці – майбутні захисники Вітчизни, ми впевнені, що вони з гідністю нестимуть це звання, адже їм довірять оберігати спокій багатьох мільйонів жителів України. Для того, щоб стати справжніми захисниками, потрібно вже зараз готуватися: загартовуватися, займатися спортом. І не тільки! Треба ще бути мужніми, винахідливими і кмітливими.

Слайд2Саме тому, 6 грудня, в школі відбулося свято для учнів старшої школи. Свято було проведено у вигляді спортивно – розважальних змагань, в яких брали участь дві збірні команди серед учнів 8-11 класів: команда “Дужі” (які здобули перемогу) та команда “Силачі».

Слайд3

Яскраво в змаганнях проявили себе учень 11 класу Тютюнник Іван, якій вразив всіх кількістю та якістю вправи «віджимання від підлоги» та учень 10 класу Малиновський Олександр «стрибками на скакалці».

Слайд4Між конкурсами змагань учні 7-11 класів (Бевз В., Єлшина А., Кордонюк А., Пеліпас С., Рибалко О., Канунова А., Ососков А., Трушкін О.) розважали глядачів та членів команд своїми номерами – танцями, піснями. Наприкінці свята учні 7 класу «запалили» всіх присутніх своїм флешмобом під пісні 90-х років.

Слайд5Прес-центр

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>