Звіт директора Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 29

6 червня 2016 року в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 29 відбувся звіт директора.
Директор школи Лариса Анатоліївна Грицюк звітувала перед батьківською, вчительською і учнівською громадою про результати роботи педагогічного колективу і школи за 2015 – 2016 н.р.

Слайд1Вона розповіла, що цей навчальний рік був плідним та цікавим, насиченим значимими подіями, зустрічами, оригінальними заходами, творчими уроками, і годинами спілкування, – це рік життєдіяльності і життєтворчості, великих змін і демократизації.
Завдяки наполегливій роботі вчителів на протязі року, педагогічний колектив школи удостоєний високої нагороди – статуетки «Педагогічний пошук», яку вручено на міській серпневій конференції педагогів. Міністерство освіти і науки України вручило школі сертифікат Міжнародного форуму «Науковці та освітяни України в ім′я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства» і почесне звання «Флагман освіти».

Слайд2

Директор доповіла про ґрунтовну роботу педагогічного колективу під час навчально-виховного процесу і забезпечення рівня Державних стандартів освіти учнів в 2015 – 2016 навчальному році, а також про покращення матеріально-технічної бази школи, співпрацю з громадськими організаціями, соціальний захист, збереження та зміцнення здоров’я учнів.
Особливу увагу Лариса Анатоліївна звернула на те, які талановиті вчителі та учні в школі. Розповіла що протягом року всі брали участь у конкурсах, проектах, олімпіадах, як міського так і Всеукраїнського рівня, та стали переможцями і лауреатами цих конкурсів, презентувавши школу, як заклад, який не тільки дає ґрунтовні знання, а й допомагає учням реалізувати свій інтелектуальний і творчий потенціал. Збільшилась кількість учнів-слухачів МАН.

Слайд3
Не оминула увагою директор і велику кількість проектів і програм, які реалізуються школою.
Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 самостійно, своїми силами організувала 12 міні-EdCamp для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань вчителями Миколаєва. Формат EdCamp є шостим у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року.
У 2015-2016 навчальному році школа долучилася до Всеукраїнської програми для демократичного громадянства в Україні «Демократична школа», яка реалізується Європейським Центром імені Вергеланда у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Радою Європи за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, яка допомагає демократизувати навчально-виховний процес.

Слайд4
Шкільна команда приєдналася до Проекту «Класна школа», який базується на багаторічному успішному досвіді впровадження польських освітніх програм, організованих «Центром Громадської Освіти» за участі найбільш популярної і впливової газети Польщі – «Газета Виборча».
В школі проведений Усесвітній День Гідності, метою якого стало утвердження загальнолюдських цінностей і верховенства доброти і толерантності.
З метою збереження і розвитку інтелектуального потенціалу підростаючого покоління, підтримки талановитої молоді, виявлення обдарувань у кожного учня школи з 2016-2017 н.р. у школі відкривається 1 клас, який працюватиме за науково-педагогічним проектом “Інтелект України”.
У звіті було підкреслено, що участь у конкурсах і турнірах сприяє розвитку творчих здібностей, індивідуальних якостей школярів. Це не просто перемоги – це кропітка, довга робота трьох складових, які є основою нашої школи, без яких не досягти успіху – сім’ї, учнів і школи. В кожному заході учні отримують не просто грамоти, дипломи, подяки, вони отримують безцінний досвід спілкування, заявляють про свій потенціал і здатність до перемоги.

Слайд5
Протягом цього року учні нашої школи зробили велику кількість значимих справ. Це і волонтерська допомога воїнам АТО, і благодійні концерти для людей похилого віку в будинку старості, і допомога будинку «Сонечко», організація і відзначення Міжнародного дня рідної мови, Дня пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні. Діти взяли участь у проведенні Уроку мужності, конференції до Дня пам’яті жертв Голодомору, Дня Соборності України, єдиного уроку до Дня пам’яті та примирення.
За все це добрі слова прозвучали з вуст випускниці 11 класу Маркелової Марії, яка подякувала директору за чудові шкільні роки, наголосивши, що вони залишаться в її пам`яті назавжди. Марія сказала, що висловить думку всіх учнів школи – Лариса Анатоліївна не просто директор, для багатьох вона рідна людина, яка підтримає і допоможе у складний момент.
Начальник відділу захисту прав дітей Миколаївського управління освіти Віктор Іванович Яковенко розповів, що Лариса Анатоліївна користується повагою не тільки серед педагогів Миколаєва, а й серед працівників управління освіти, оскільки вона зарекомендувала себе як дуже відповідальна людина, яка все своє життя працює для дітей, створюючи їм комфортні умови для навчання і виховання.
Самойленко Олександра Костянтинівна, директор шкільних курсів англійської мови Alex English Class і мама учня 1 – А класу, розповіла, що про роботу Лариси Анатоліївни немає потреби звітувати, адже її видно відразу як заходиш у школу. Гарні відремонтовані класи і коридори, радісні усміхнені учні, жодна інша людина не змогла б зробити стільки гарних змін і вкласти стільки душі в заклад, створивши із звичайної школи – школу XXI століття.
Слова вдячності і позитивні відгуки про роботу директора прозвучали також від багатьох батьків учнів та вчителів школи.
За результатами голосування було визначено діяльність директора Миколаївської загальноосвітньої школи № 29 Лариси Анатоліївни Грицюк, за 2015 – 2016 н.р., вважати відмінною.

Практичний психолог школи Скорохід О.В.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>