Посадии яблуню – дитинства оберіг!

Я посаджу яблуневий сад,
Де царитиме рай.
І вкінець здійсняться надії,
Втіляться в життя усі мрії.

SAM_5948

На кожному етапі розвитку суспільства домінують певні орієнтири на виховання підростаючого покоління. У наш час особливо актуальною стає проблема екологічної освіти.

SAM_5966
13 квітня 2016 року із нагоди Дня довкілля в Україні в Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №29 проведено обласний екологічний флеш-моб «Приєднайся до Дня довкілля – посади яблуню – дитинства оберіг», ініційований кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

SAM_6001



Мета проекту: розширення знань учнів про яблуню як символ України через створення «зелених класів»; розвиток їхнього інтересу до традицій рідного народу; підвищення рівня екологічної культури учнів; виховання в дітей любові та поваги до рідної землі; формування навичок спілкування дитини зі світом живої природи.
У проекті взяли участь учні 1-11 класів та вчителі школи, батьки дітей. Проект реалізовано на пришкільній ділянці закладу. Висаджено 10 саджанців яблуньок. Школярі отримали задоволення від своєї праці.

SAM_5945

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>