Українська пісня об’єднала шкільну родину

Миколаївська загальноосвітня школа № 29 приєдналась до флеш-мобу Вікторії Сюмар, яка ініціювала важливий законопроект на підтримку української пісні в радіоефірі.

Слайд1Учні нашої школи вважають, що треба робити все для того, щоб української пісні було якнайбільше: на радіо, на телебаченні і, звичайно, в школах також.

Слайд2
Тому сьогодні, 10 листопада 2016 року учнівське самоврядування організувало після 3 уроку для молодших школярів музичну перерву. Захід сприяв фізичному і психологічному розвантаженню, покращенню настрою учнів та атмосфери навчального процесу.Слайд3

Звучали пісні українських виконавців, яким із задоволенням підспівували учні. Діти були у захваті, посмішки не сходили з обличчя весь день. Захід мав позитивний результат.
Представники учнівського самоврядування прийняли рішення проводити музичну перерву кожного дня після 3 уроку.

Слайд4

Директор школи Л.А. Грицюк

Share Button

2s коментарів

  1. Сніжана Могиль

    Які молодці! Українська пісня супроводжує нас упродовж всього життя. В ній – душа народу. Приємно бачити усмішки на обличчях дітей, які вподобали українську пісню!

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    Українська пісня – це наша душа, рідна мова, материнське слово.
    Я люблю пісні, знаю їх чимало. Вони не старомодні, бо не існують в рамках моди, вони вічні, принаймні для тих, хто вміє шанувати хоч би й себе, як українця, а й свою державу. Ваш ідея дуже цікава. Ми з радістю будемо намагатися пернеймати ваш досвід роботи.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>