Учні нашої школи здобули перемогу у регіональному турнірі дебатів за проектом “Молодь дебатує”

25 листопада в Миколаївському науково-методичному центрі відбувся регіональний етап проекту “Молодь дебатує”.

Слайд1В турнірі взяли участь 8 учнів/-ениць двох навчальних закладів м. Миколаєва – ЗОШ № 29 та ЗОШ № 22.
Темою дебатів стало важливе і невирішене в нашому місті на сьогодні питання: “Чи потрібно покладати відповідальність за проблему із бродячими собаками тільки на місцеву владу?”

Слайд2В дебатах від нашої школи приймали участь четверо учнів 10 і 11 класів: Тютюнник Іван, Авдалієва Аміна, Мальований Роман і Гелета Віолетта.
Школярі продемонстрували значну ерудицію і обізнаність у проблемі з якої дебатували.

Слайд3Оцінювало учнів поважне журі: Володимир Михайлович Заєць (експерт з методики дебатів, вчитель німецької мови Миколаївської ЗОШ № 1), Лариса Миколаївна Майборода (методист НМЦ з історії), Гращєнкова Ірина Олександрівна (заслужений вчитель України, вчитель правознавства Миколаївського юридичного ліцею).
За результатами двох дебатів у півфіналі в Харкові Миколаїв представлятимуть: Тютюнник Іван і Гелета Віолетта.

Слайд4Особливу вдячність за небайдужість до долі миколаївської освіти і допомогу в проведенні регіонального етапу проекту “Молодь дебатує” учні і вчителі нашої школи висловлюють директору Миколаївського науково-методичного центру – Тарасовій Ользі Володимирівні і директору Миколаївсього Будинку вчителя – Кухаренко Зої Сафронівні.
Директор школи Л.А. Грицюк

Слайд5

Share Button

1 коментар

  1. Вікторія Лебіга

    Молодці!)) Бажаю вам успіхів у майбутньому!!!))

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>