ЗСШ № 34 м.Кам`янське

 На базі СЗШ № 34 в 1997 році  зареєстрована та діє громадська організація  Молодіжний центр «Фенікс».  Вчителі, учні та батьки  прийняли участь  у Всеукраїнському  конкурсі  на  кращу організацію діяльності органів учнівського самоврядування  та стали призерами обласного рівня.   Молодіжний центр «Фенікс» з 2003 року отримує  інформаційне видання  Представництва Європейського Союзу в Україні.  У 2015-2016 н. р.  заклад прийняв участь та став переможцем Всеукраїнського   екологічного  проекту   «Вода – Знання – Майбутнє», який  оголосив Фонд розвитку водоочисних технологій.  Учні 8-10 класів  проводили дослідження  питної води та водного середовища міста,  вивчали причини забруднення,  вплив  стану води на організм людини та  пропонували методи очистки та доочистки води.  Учні  разом з вчителями школи проводили уроки для батьків та громадськості міста. Інформація  про реалізацію наших проектів  висвітлена  в журналі  європейської асоціації  педагогів та психологів «The unity of science»  Vienna, Austria, august, 2015.

В закладі працюють та навчаються   інтерактивні,  цілеспрямовані, креативні, небайдужі, цікаві, спортивні,  веселі,  добрі  вчителі та учні.  Створюємо власні сторінки в  Interneti,  користуємось  різноманітними інтерактивними  ресурсами.   Ми відкриті  для  співпраці  та  спілкування   з колегами та однолітками.  Багато подорожуємо по Україні та за її межами, вивчаємо традиції  різних національностей, виховуємо у дітей  повагу до всіх народів світу.  Готові поділитися власним досвідом, дізнатися нове, перейняти  цікаве.

Share Button

6s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Молодці!!!! Ви з успіхом виконуєте заплановану роботу. Це розвиток можливостей кожної людини, розкриття її потенціалу. Працюйте так добре і надалі та досягайте нових цілей!!!!

    Відповіcти
  2. vikgavrylina

    Дуже рада участі вашої школи в проекті “Класна школа”! Знаю особисто які талановиті учні та вчителі співпрацюють в єдиній команді. Бажаю успіху в роботі над проектом. Залучайте всю громаду до створення школи, куди дитина охоче приходить щодня і з радістю повертається додому.

    Відповіcти
  3. ogerbanosenko

    Приємно вітати Вас в нашій “Класно шкільній” громаді. Цікавот познайомитись з Вашоюдружньою родиною. З нетерпіням чекаєм реалізації в Вашому навчальному закладі завдань проекту.

    Відповіcти
  4. Ewa Borgosz

    Я тоже очень рада, что Вы проступили к программе. С нетерпением жду Ваших сообшений о дебатах!

    Відповіcти
  5. Любов Гаврилова Новогродівка Донецька обл.

    Мені дуже цікаво ретельніше дізнатися про діяльність громадської організації Молодіжний центр «Фенікс». Як що можливо, то поділіться материалами, особливо як ви зареєстровали вашу організацію.Дякую

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>