Дебати у 8 класі

Сьогодні ми провели дебати у 8 класі. Жодних дискусій не викликало правило: “Спілкування з однолітками з інших країн на уроках іноземних мов повинно стати обов’язковим для всіх”. А ось тема заміни паперових книжок на електронні гаджети викликала полеміку. На загальношкільних дебатах будемо знаходити компроміс.

P51026-090051 P51026-090451 P51026-090802 P51026-090846

Share Button

4s коментарів

  1. irsidanych

    Класно. У нас такі ж ідеї… Правда, щодо спілкування на уроках з ровесниками з інших країн – це поки що перспектива. Поки що спілкуємося після уроків. останній квест “Вгадайте з якої країни, міста, школи твої ровесники… ” видався вдалим та продуктивним.
    А щодо уроків – мріємо про швидкіний інтернет – без проблемний. Щодо підручників – то така ж полеміка вийшла… Далі буде….

    Відповіcти
  2. Олена

    Дуже цікаво. А ми на початку цього навчального року проговорили нові правила щодо користування гаджетами… прийшли до висновку розбити на вікові групи (10-11 класи мають право використовувати телефони під час перерв, а молодшим – поки що не дозволяти). Тоді як під час уроків у разі навчальної необхідності гаджетами користуватись дозволено.

    Відповіcти
  3. tetkopko

    Ви прийняли дуже гарне рішення,щодо спілкування з однолітками з інших країн світі.Це спілкування дуже добре вплине на учнів,адже вони дізнаються,як живуть та навчаються їхні однолітки.В нашій гімназії теж відбувалися такі відеоконференції,всі залишилися дуже задоволеними.

    Відповіcти
  4. dmysobchuk

    Цікава тема!
    Наша школа вже мала такий досвід – спілкування зі своїми однолітками із Франції. Також наші учні мали змогу відвідати своїх нових друзів, а потім приймали французів у себе. Залишилися тільки позитивні емоції.
    Так тримати!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>