Школа “Афіни” м. Києва

Школа  «Афіни» – це велика сім’я, що складається з більш ніж 300  «молодших співробітників» та 88 дорослих.

Процес навчання складається не тільки з уроків, а й включає  спектаклі, екскурсії, предметні тижні, свята, студії, секції, ділові ігри, майстер-класи.

Щоб батьки могли стежити за успіхами своїх дітей, в школі існують віртуальні щоденники і класні журнали. Будь хто з батьків може увійти на сайт під своїм паролем і перевірити успішність дитини.

Щоб уникнути проблем, які інколи  з’являються під час традиційних іспитів, в школі був створений своєрідний «майданчик» для відпрацювання  креативних і комунікативних навичок учнів, так званий «триместровій іспит». Це – нова форма навчальної діяльності – комплексний міжпредметний іспит для учнів 8-11 класів. Проводяться іспити тричі на рік: захист наукових, творчих  проектів та дебати за Всесвітнім форматом шкільних дебатів і форматом Карла Поппера.

Також у школі діє традиційна екіпажна гра «Під вітрилами мандрів». Діти 3-4 класів, розділившись на групи («екіпажі») протягом року проходять сім етапів гри, яка включає в себе дослідницьку діяльність, творчі завдання, інтелектуальні та спортивні ігри.

Свій двадцять другий навчальний рік «Афіни» розпочала як експериментальна школа, яка працює в моделі Школи тьюторского супроводу.

20121216_trimestr3-300x22520150222_16225020130314_dsc_1555DSC_0555

Share Button

8s коментарів

  1. Світлана Дячок

    Наслухані-наслухані про вашу школу! Молодці! Успіхів!

    Відповіcти
  2. Ula

    Я ціную – ідеї – проекти – уроки – співпраця. Цікаві фотографії. Ула

    Відповіcти
  3. Петро Кендзьор

    дуже приємно бачити у національній команді проекту приватний навчальний заклад не тільки тому, що він особливий за форматом організації, але й передусім через позитивну атмосферу навчання, яку видно не лише на фотографіях, але й у загальних принципах організації навчально-виховного процесу. Дуже хочеться, щоб в Україні такий підхід і атмосфера роботи були не подинокими а нормою. Бажаємо вам успішно розвиватися далі і обовязково ділитися своїм досвідом з іншими.

    Відповіcти
    1. tetshvets

      Щиро дякую! Якщо це можливе, я б багато чого розповіла про те, що ми робимо (на цій сторінці). Впевнена, багатьом учасникам проекту це було б цікаво.

      Відповіcти
  4. марія

    Молодці! Впевнена,багатьом учасникам проекту було цікаво проводити дебати. Бажаю вам успіхів у проекті!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>