Матеріали досвіду участі НВК-гімназії № 11 в проекті “Класна школа” використали в методичному посібнику “Як зробити школу КЛАСНОЮ”

Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (1)

Шановні учні, батьки, вчителі гімназії!

 

Дуже приємно, що досвід участі нашої гімназії в україно-польському проекті “Класна школа” був використаний при складанні методичного посібника “Як зробити школу КЛАСНОЮ”. В посібнику наведені рекомендації використання інформаційно-комунікативних технологій для якісної сучасної освіти. Цей посібник – дійсно скарбничка ідей, напрацьованих польськими та українськими школами. Пишаюсь знайомством з талановитими учителями двох дружніх народів та нашими учнями, учителями, які приймають участь в проекті! Дякую редакторам посібника Поліні Вербицькій, Агаті Лучинській, Іво Магерському, Ользі Педан-Слєпухіній.

Пропоную всім ще раз ознайомитися з матеріалами, які надруковано в посібнику “Як зробити школу КЛАСНОЮ” (на сторінках нашого блогу вони опубліковані). Там описані міркування наших гімназистів про те “як є”, “як має бути”, “чому не так, як має бути” та “що ми можемо зробити”, щоб наша гімназія (та взагалі освіта в Україні) була КЛАСНОЮ. Це матеріали класних та шкільних дебатів, які проводилися в 5-10-х класах. Якщо кожний з нашої гімназийної родини буде намагатися змінювати себе, ми створимо школу, в яку дитина охоче приходить щодня і з радістю повертається додому! Приємно, що ми отримали сертифікати та дипломи “Класної школи”, але ще є над чим працювати!

Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (2) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (3) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (4) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (5) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (6) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (7) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (8) Посібник_Як_зробити_школу_КЛАСНОЮ_2017_Гавриліна_2статті (9)

 

Шановні учні, батьки, вчителі гімназії! Пропоную ознайомитися з матеріалами, які надруковано в посібнику “Як зробити школу КЛАСНОЮ”. Там описані міркування наших гімназистів про те “як є”, “як має бути”, “чому не так, як має бути” та “що ми можемо зробити”, щоб наша гімназія (та взагалі освіта в Україні) була КЛАСНОЮ. Це матеріали класних та шкільних дебатів, які проводилися в 5-10-х класах. Якщо кожний з нашої гімназийної родини буде намагатися змінювати себе, ми створимо школу, в яку дитина охоче приходить щодня і з радістю повертається додому! Приємно, що ми отримали сертифікати та дипломи “Класної школи”, але ще є над чим працювати!

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>