Впровадження хмарного сервісу Office 365 в гімназії № 11 активно відбувається!

В нашій гімназії активно впроваджується використання хмарного сервісу   Office 365. Гімназія отримала ліцензії від компанії Microsoft на аккаунти для всіх вчителів та учнів. Ми вдячні директору Ліцею інформаційних технологій при ДНУ імені Олеся Гончара Григорьєву Сергію Борисовичу та випускнику гімназії Гавриліну Денису за допомогу  та технічний супровід сервісу!

Учні 5-11-х класів та вчителі  починають використовувати можливості електронної пошти сервісу outlook, хмари OneDrive, спільну роботу в групах

використання_Office365_учнями_гімназія11    використання_Office365_гімназія11

Вчителі та адміністрація гімназії створюють різноманітні завдання Forms для виконання домашніх завдань або опитування учнів під час уроків, соціологічного опитування і т.д.

використання_Office365_Forms_гімназія11   використання_Office365_Forms_1_гімназія11

використання_Office365_Forms_2_гімназія11   використання_Office365_outlook_гімназія11

 

Учні виконують лабораторні та практичні роботи в віртуальній хімічній лабораторії на сайті http://www.znanius.com та надсилають на пошту вчителя скріншоти роботи

використання_Office365_outlook_1_гімназія11   використання_Office365_3_гімназія11

 

Ми запрошуємо всіх гімназистів та вчителів активніше використовувати хмарні технології!

Координатор проекту Гавриліна Вікторія Вікторівна

 

Share Button

3s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Вас можна назвати одними з перших, які впроваджують в гімназії «Хмарні сервіси Office 365». На мою думку, використання сервісів Office 365, для учнів дає можливість ефективного застосування інноваційних технологій у своїй навчальній діяльності, забезпечує формування у школярів основ комунікації, співпраці, кооперації, інформаційної культури.
    Молодці, не зупиняйтеся на досягнутому та поширюйте свій досвід роботи.

    Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    Поздравляю с успехом, я не знаю этой программы, у нас её нет в бесплатной версии для шкил :(. Но я уверена, что ато хороший инструмент для использования в школе и поможет более эффентивно работать. Можна использовать бесплатный google (https://drive.google.com/)

    Відповіcти
    1. vikgavrylina

      Лицензии на Office 365 компания Microsoft предоставляет бесплатно всем школам (насколько я знаю, во всем мире). Я дам электронную почту нашего выпускника Гаврилина Дениса (это мой сын) gavrilinden96@gmail.com. Он помагал оформлять все документы на лицензию и создавал аккаунты для учеников и учителей (на волонтерских началах работает системным администратором). Можно написать ему и он подскажет как это делать. Попробуйте подать документы! Удачи!!!!

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>