Класні дебати в 6-А класі

ЗВІТ 6-А класу
20.09.16 у 6-А класі відбулися класні дебати, які провели учениці 10-А класу Марія Гуменюк та Олександра Савченко.

дебати 6а клас

Під час класної години всі учні поміркували над таким питанням «Чи можна дозволяти дітям використовувати  мобільні телефони у школі».

Ми обговорили різні аспекти цієї проблеми і ,  вислухавши думки кожного, ми зрозуміли, що телефони з одного боку є джерелом додаткової інформації, що вони містять підручники, дають можливість підтримувати зв’язок з батьками, а у вільну хвилинку цікаво пограти в різноманітні ігри чи швидко знайти щось необхідне.

А з іншого боку телефони шкодять нашому здоров’ю,  викликають залежність, всі пристрої не дуже надійні і можуть підвести у найнеобхіднішу хвилинку, а також телефон може бути викрадений, що дуже засмутить кожного. Врахувавши всі «за» та «проти», ми прийшли до висновку, що телефони все ж таки мають використовуватися в школі, але варто намагатися контролювати себе і не гратися на телефоні на уроці та не хизуватися перед іншими.

Наприкінці дебатів ми вирішили пригадати наш Кодекс 2.0.

дебати 6A  дебати 6а

Багато учнів наголошували на необхідності проведення онлайн-уроків, вебінарів для дистанційного навчання та, можливо, додаткових навчальних лекцій з різних джерел, а також створення електронної шкільної бібліотеки.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>