Участь кам’янських гімназистів в проекті “Юні дипломати України та Грузії”.

Юні_дипломати_України_Грузії_01 (7) Проект “Юні дипломати України та Грузії”- це соціальний проект у вигляді тренінгів для дітей віком від 13 до 16 років. Паралельно до української версії відбувається такий саме тренінг в Грузії. Він розрахований на 2 роки.

Через Інтернет – мережу учасники отримують запрошення з визначеним місцем та годиною початку. Тренінг розрахований на два дні по 4 години.

Юні_дипломати_України_Грузії_01 (1)  Юні_дипломати_України_Грузії_01 (8)

В проекті приймають участь учениці гімназії Шепель Анастасія, Бобир Катерина (11-А клас) та Савчанко Олександра (10-А клас).

На тренінгах нас вчать жити у соціумі, виходити з конфліктів без насильства та образ, дивитися на конфлікт з обох сторін. У майбутньому плануються зустрічі з представниками міської влади, волонтерами та не менш цікавими людьми.

Тренерами є Оксана Юрик та Ірина Бондар – представники Всеукраїнської асоціації молодіжного співробітництва “Альтернатива – В”

За перший тренінг ми вже навчилися спілкуватися та знайомитися з незнайомими людьми, дивитися на конфлікт з двох сторін та працювати у команді.

Юні_дипломати_України_Грузії_01 (5)  Юні_дипломати_України_Грузії_01 (3)

Юні_дипломати_України_Грузії_01 (4)

Для людини, що тільки робить перші кроки у доросле та серьйозне життя, тренінги є неабиякою знахідкою, адже наші тренера зроблять усе, щоб ми почували себе комфортно у будь-якій ситуації.

Катерина Бобир, учениця 11-А класу,

                                                                                  учасниця проекту “Класна школа”

Юні_дипломати_України_Грузії_01 (2)  Юні_дипломати_України_Грузії_01 (6)

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>