7s коментарів

  1. vaslehka

    Напевно, важко буде дотримуватись всіх обмежень.
    До речі, використання калькуляторів – досить непогана ідея:)

    Відповіcти
  2. natmarkus

    Підтримую вашу ідею про правило щодо фото- та відеозйомки на території школи … Всі чомусь забувають про те, що законодавством передбачено захист особистих немайнових прав людини. Зокрема, в Цивільному кодексі України (ст.307) зазначається: “Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру”…. Згадайте фото,які ми кожного дня бачимо в соціальних мережах…VK і тд….і всі забувають що юридична відповідальність наступає не тільки за порушення майнових ,а власне і ось таких немайнових особистих прав…По-моєму варто над цим задуматися…Ви -молодці!

    Відповіcти
  3. polinaverbytska

    Вітаю Вас із першими перемогами! А що далі? Чим ви живете, як реалізується класна школа, як змінилося ваше життя у школі. Поділіться враженнями з нами.

    Відповіcти
  4. vasdiakiv

    Повністю підтримую Наталю. Спробуймо подумати, як виконувати правила (прстіше їх не забувати). Адже, прийняти – це лише чверть справи. А далі, чи не найскладніше, їх дотримуватися. тому ділимося досвідом про механізми ефективного виконання правил у навчлаьному закладі. Що б ви могли запропонувати ішим? Супер-молодці… Так тримати.

    Відповіcти
  5. Ewa

    Ваши классы уже многое выработали. А как проходит работа по подготовке школьного кодекса? Когда будет готов? Какие планы на этот школьный год? Привет всем, которые принимают участие в классной школе:)

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>