Планування навчального проекту 5А та 5Г класів “Я знаю що я їм”

20151109_121332 image-a1b9cd768c4e7685b51ecf968fb63a02bb2776b8e67e881cba85f6ee96eaca5e-V

 

18 березня 2016р. учнями 5А та 5Г класів було вибрано тему навчального проекту – “Я знаю що я їм”. Учнів було поділено на 5 груп методом жеребкування.

Кожна група отримала підтему, над якою буде працювати:

1. Що ми їмо сьогодні? Що їли у давні часи?

2. Що люди їдять кожного дня в нашому регіоні?

3. Що їдять наші ровесники з інших регіонів світу?

4. Які наші улюблені страви?

5. Харчові потреби сьогодення. Чого бракує в нашому раціоні?

В межах кожної групи було розподілено завдання та обов’язки, а також сформовано мету проекту. Діти підготували робочий план виконання проекту і обговорили використання ІКТ (пошук інформації в пошукових системах Інтернету, спілкування з однолітками з інших країн за допомогою соціальних мереж). Також було всановлено норми оцінювання проекту.

Share Button

1 коментар

  1. Ewa

    Очень хороший проект. Я обратила внимание на несколько важных деталей: подбор групп методом жеребкування (очень люблю этот метод, потому что дети уцатся сотрудничать) – стоит установить вместе с детьми принципы работы в группе; распределены задания для уцеников в группах – здесь стоит обратить внимание на чёткое определение сроков выполниения заданий; діти підготували робочий план виконання проекту і обговорили використання ІКТ – Вы учите детей самостоятельности и ответственности; нормы оценивания проекта тоже, как я поняла, разработаны вместе с учениками. Отлично! Если у Вас появятся вопросы – пишите, я сдесь для того, чтобы Вам помогать и Вас поддерживать.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>