Вибір проектних тем

Про теми проектів, які потрібно реалізувати в рамках Класної школи, ми міркували ще з початку навчального року, з вересня місяця. Використання в підготовці та реалізації проекту ІКТ було ключовим питанням. Вибрали загальну тему проекту близьку до кожного серця, яка не залишить байдужого ні одного учня.

Це тема – “Я ♥ люблю Україну.

Ця тема загальна. Адже ми пам’ятаємо, що б проект був успішним, конкретну тему в цьому напрямку мають обрати самі учні кожної команди. Вчителі запропонували напрямок, а кожний клас мав вибрати тему в даному руслі.

Вже поступили перші рішення в конкретизації тематики: так учні 9-А класу будуть реалізовувати проект в напрямку “Українська національна кухня”, учні 5-А класу будуть досліджувати рідну мову, “Україна в цифрах”, “Мальовничі куточки України”……

Share Button

7s коментарів

  1. Богдана Сніцар

    Успіхів з реалізацією проекту! Великих звершень у майбутньому!

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    Українська кухня користується широкою популярністю серед слов’янських кухонь. Вона давно одержала поширення далеко за межами України, а деякі страви увійшли в меню міжнародної кухні. Ви обрали дуже актуальну і цікаву тему над якою учні будуть працювати із задоволеням. Успіхів в реалізації проекту!

    Відповіcти
  3. Ewa Borgosz

    Поздравляю с успехом. Вы отлично соединили задания школы и её цели с автономией учеников – главная тема оставляет ученикам возможность самостоятельно придумать свой проект.

    Відповіcти
  4. Ewa Borgosz

    А ещё интересно, как классы выбирали темы: сначала мозговой шторм, а потом голосование? А может по другому?

    Відповіcти
    1. ogerbanosenko

      Так, фіксувались цікаві ідеї на дошці, а потім діти вибрали одну. При обговоренні теми, важливим було бачення кінцевого продукту. Можливо це і стало вирішальною цеглиною. Пишу за свій 9-А, де є класним керівником і була присутня при цьому процесі.

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>