Шкільні дебати

В переддень великого українського свята, Дня захисника України, Дня козацтва і святої Богоматері Покрови ми в школі мали багато роботи. О 14:15 розпочались Шкільні дебати. Проблематика, яка розглядалась на порядку денному, це перегляд пунктів Шкільного кодексу, його дотримання та  реалізацію. доцільність та доповнення кодексу новими, потрібними та вагомими змінами. Розглядали почергово кожний пункт, обгрунтовували їх значення.

Дійшли до  спільної  думки, що наш кодекс є дуже виважений, толерантний. Він, не зважаючи на свою лаконічність, грунтовно висвітлює навчальний процес в сучасних тенденціях, підштовхує, направляє учнівську і вчительську громаду до активного використання ІКТ і в повсякденному та шкільному житті.

Доповнення до Шкільного кодексу незначні, після належного формулювання  вони будуть розміщенні на блозі.

В цей день в школі також були проведенні Козацькі забави, змагались хлопчачі команди 9- 11 класів. Вітаємо переможців –  козаків 11 класів!!!!!!!!!!!!!!!

Share Button

3s коментарів

  1. kalaxtionova

    З ваших матеріалів одразу видно, що підготовка до проведення шкільних дебатів була на високому рівні. До роботи були залучені учні та педагоги, які пропонували цікаві ідеї, які можна з легкістю впроваджувати. Ми знаємо, що навчити учнів вільно і толерантно висловлюватися непросто, але ви це змогли. Молодці, працюйте так і надалі. Ми вами захоплюємося і бажаємо нових звершень!

    Відповіcти
  2. Алла Ткачук

    Використання ІКТ в діяльності школи повинно мати більш системний характер, а не просто піддаватися впливу “модних” тенденцій і хаотичному застосуванню.
    Ви правильно робити, що приділяєте увагу методиці використання ІКТ педагогами і розробці цілої системи впровадження ІКТ у навчально-виховний процес освітнього закладу.

    Відповіcти
  3. Ewa Borgosz

    Это правильно, что Вы обсудили ещё раз все пункты прошлогоднего кодекса. Важно обсудить их также с точки зрения принципов классной школы. Вы классно поработали. А может стоит ввести также новые – касающиеся например использования интернета дла общения с родителями и оценки?

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>