ІІІ етап проектної роботи

Третій етап, “реалізація проектів” проходить досить плідно. Діти шукають потрібну інформацію в бібліотеках, але всесвітній павутині надають перевагу.

Звертаються також  до “екпертів”. Так для групи “Зникаючі страви” проекту “Українська традиційна кухня” ними стали їх бабусі і дідусі, тому у вихідні вони поєднують відвідини своїх рідних і записи потрібної інформації. Зібрана інформація ученицею Прус Анною втілена в презентації, створеної за допомогою google Презентації.

Друга група проводила інтернет опитування ” Яким традиційним стравам ви надаєте перевагу?”, опитувальний розробив Паскін Роман, а учні активно голосували та поширювали серед своїх друзів для більш ефективної роботи. Демонструєм вам перші напрацювання:

Screenshot (2)Screenshot_13

Share Button

4s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам’ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома.
    Багато зі страв української кухні набуло етнічної символіки, яка визначалася насамперед через усвідомлення українцями окремих страв як своєрідного коду національної культури, вписаних в систему етнічної історії.
    Я хочу побачити узагальнені результати роботи, які можна потім використовувати у своїй діяльності іншим навчальним закладам.

    Відповіcти
    1. ogerbanosenko

      Повністю з вами погоджуюсь. Тому і тема стала така близька і цікава дітям. Обов’язкова будуть узагальнення роботи. Підготуємо все до Фестивалю проектів, який запланований на середину останього місяця цього року.

      Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    Поздравляю – видно еффекты работы учеников!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>