Команда ЗОШ № 8 посіла ІІІ місце на ХІІІ Всеукраїнському турнірі юних журналістів

У ХІІІ Всеукраїнському турнірі юних журналістів, який відбувся 19-23 квітня 2017 року на базі Сумської гімназії № 1, взяли участь 23 команди із 10 областей України.
Краматорська команда «Парадокс», у складі якої грали учениці ЗОШ № 8 Анастасія Ткаченко (11-А клас), Катерина Прядко (7-Б клас) та учениця 9 класу ЗОШ № 25 Дар’я Баглай, посіла на турнірі ІІІ місце (керівник команди – учитель російської мови та літератури ЗОШ № 8 Григор’єва Ірина Олександрівна). Із шести чвертьфінальних та полуфінальних ігр дівчата виграли чотири. У рамках турніру також було проведено творчий конкурс, у якому Гришина Альбіна, учениця 11 класу ЗОШ № 8, посіла ІІ місце.
У запеклих дебатах про фейки, джинсу, інтернет-видання, поведінку журналістів в зоні бойових дій та на мітингах, про побудову фоторепортажу й важелі боротьби з плагіатом народжувалась істина та виявлялися ораторські вміння й бойовий дух юних журналістів.
Учасники команди «Парадокс» отримали також спеціальні відзнаки від журі. Капітан команди Анастасія Ткаченко була визнана кращим доповідачем, а Дар’я Баглай перемогла в номінації «Інтелект турніру».

geYSg2ksUe0 i2QN7fR-dM0 IMG_2454 IMG_2455 IMG_2470 Xq5YCvbZ66I

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>