Анкетування учнів та батьків із метою вивчення думок щодо поставленого завдання в рамках проекту “Класна Школа”

06.10.2015 Долучається до програми практичний психолог Качур О.В., розробляючи анкети для учнів 5-8 класів. Вивчити громадську думку запланувала і соціальний педагог Григоренко Л.О., розробивши анкети для батьків та учнів 9-11 класів.

06.10-12.10 – проведення анкетувань у класах, нам допомагають класні керівники 5-11 класів. Адже проведення анкетування та обробка  лягли на їхні плечі.

Share Button

3s коментарів

  1. Дарія

    Я вперше брала участь в дебатах, мені було цікаво заповнювати анкети і голосувати . Сподіваюся , що до наших думок прислухаються і наша школа стане ще кращою.

    Відповіcти
  2. Martyniuk Maria

    На мою думку, анкета була дуже цікавою. Запитання були цікавими також. Відповідаючи на ці питання , я роздумувала над тим,чи потрібно взагалі ІКТ в школі. Я вважаю,що це допомогло б мені та моїм однокласникам в навчанні.
    Маріч Каріна

    Відповіcти
  3. Kucheryava Yulia

    Мені дуже сподобалася анкета для учнів, адже кожен учень це особистість, що має свої бажання. Ця анкета гарна нагода висловити свої думки та пропозиції. Сподіваюся, що моя думка допоможе розвитку школи та дітям у сфері освіти. Я впевнена, що мій голос не лишиться непоміченим. Це дасть нам змогу досягти певного рівня.
    Кучерява Юлія

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>