Нещодавно у нас в школі відбулася педрада за участю учнів та вчителів

Нещодавно у нас в школі відбулася педрада за участю учнів та вчителів. На ній ми обговорювали правила, які внесли до остаточного кодексу на дебатах. Мені було дуже цікаво спостерігати за  цим дійством. Кожен з учасників міг висловити свою думку. Щоб прийняти будь-яке рішення всі учасники просто голосували. Загалом, майже всі правила були прийняті, а деякі переформульовані.

Share Button

4s коментарів

  1. Ula

    Вітаю з тим, що є ефекти праці. Бачу, що даєте можливість висловлення своїх думок кожному учаснику, а це важливо, оскільки право голосу має кожний з нас, а оцінка кожного показує, що до мого голосу теж прислухаються. Такі методи сприяють зацікавленості і підвищують іншим мотивацію до дій.

    З найкращими побажаннями, Уля

    Відповіcти
    1. Ганушевич Вікторія

      Дякуємо, Уля. Нам приємно, що ви нас підтримуєте.

      Відповіcти
  2. Анна Одинець

    Дуже рада що побувала на цій педраді! Ми обговорювали складений на шкільних дебатах кодекс. Після педради були видні результати ,ми почали активно йти до нашої мети стати – “класною” школою.
    З повагою учениця 7-В класу Одинець Анна.

    Відповіcти
  3. Тоня Менчук

    На цій педраді були представники активних класів,які також були учасниками проекту “Класна школа”.Ми обговорювали та вносили зміни до певних пунктів Кодексу.Думали про можливості втілення правил кодексу.Сподіваємося, що наша школа стане ще кращою.
    Учениця 7-В класу Менчк Антоніна.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>