Топ-10 найнебезпечніших місць Києва

Напередодні Дня довкілля та Дня пам’яті Чорнобильської катастрофи, в рамках тижня природничих наук 19 квітня 2016 року в школі серед учнів 10 класів була проведена учнівська конференція “Топ-10 найнебезпечніших міст столиці”. Київ – одне з найстаріших та найкрасивіших міст Європи, який славиться своєю історичною спадщиною. Крім того, Київ – один з найбільших індустріальних центрів України. Місто є великим центром машинобудування, чорної і кольорової металургії, хімічної, легкої, поліграфічної промисловості.

top_10_k_1 top_10_k_2 top_10_k_3 top_10_k_4 top_10_k_5

Учні із задоволенні підготували цікаву та наукову інформацію, використовуючи ІКТ, про екологічну ситуацію столиці. В ході конференції було створено список київських об’єктів, що найбільше загрожують довкіллю та здоров’ю людей:завод «Радикал”; завод з переробки твердих відходів «Енергія”; водойми Києва, зокрема ситуація з річкою Либідь; ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 АК «Київенерго”; ДП «Госпрозрозрахункове виробниче підприємство «Захід»; спецкомбінат «Родон»; Бортницька станція аерації Бесарабська та Московська площа; аеропорт Жуляни.

Share Button

2s коментарів

  1. lilvaida

    Молодці. Я вважаю що потрібно повідомити дітей про небезпечні місця свого міста.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>