Шкільний Кодекс в дії

У рамках проекту «Класна Школа»  у нашій школі було придбано проектори та екрани, плазмові телевізори. Це дало можливість ще більше використовувати на уроках технічні засоби навчання для проведення вчителями більш цікавих уроків. Для цього наші вчителі з завзяттям почали освоювати нові можливості використання ІКТ на уроках.

навчання211 навчання212 навчання213

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На уроках географії демонструються фільми про Україну та інші країни світу. На уроках біології – наукові фільми про тварин,  рослинний світ. Демонструються фільми, які учні створюють самостійно в ході проведення різноманітних спостережень, досліджень.

b15 b11 b12 b13 b14

На уроках української літератури демонструються фільми про життя та творчість письменників. Переглядаються фільми, що зняті за відомими творами українських  письменників. (зарубіжна)

zr5 zr4 zr3 zr2 zr6 укр1 укр2 укр3

На уроках фізики та хімії використовують віртуальні лабораторії для демонстрації учням різноманітних процесів та дослідів.

f4 f1 f2 f3 him1 him2 him3

На уроках інформатики учні не уявляють проведення уроку без навчальної презентації . Учні дуже люблять виконувати інтерактивні вправи на розвиток логіки та критичного мислення.

inf8 inf1 inf2 inf3 inf4 inf5 inf6 inf7

Учні початкових класів дуже люблять проведення «мультяшних» фізкультхвилинок як під час уроків, так і перед уроками на ранковій фіззарядці.

fiz5 fiz1 fiz2 fiz3 fiz4

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>