Ярмарок ідей у школі проведено. Вітаю всіх із спільною перемогою!

Організаційні лінійки

     Після затяжного карантину у закладі були проведені організаційні лінійки для старших класів, на яких проаналізовано результати за І семестр, реалізацію проекту “Класна школа”, хід експериментальної діяльності школи.

Yarm_01

Yarm_02

Yarm_03

 

Творча група з реалізації проекту «Класна школа» запланувала проведення Ярмарку ідей у 2 етапи. Перший етап було проведено з 08 лютого по 10 лютого 2016 року  з учнями 5-11 класів. На зібраннях було представлено, як реалізуються положення Кодексу школи, а саме:

  • Функціонування на сайті школи рубрики «Поради психолога». Перед учнями виступила практичний психолог Качур О.В., надавши всі рекомендації щодо використання рубрики.
  • Соціальний педагог Григоренко Л.О. представила сторінку позитивних пропозицій та ознайомила з етапами  користування цією сторінкою.
  • Заступник директора з навчальної роботи Кузьменко Л.А. ознайомила учнів із порядком дій при відвідуванні кіноп’ятниць.

З нетерпінням усі чекали  другого етапу Ярмарку, тому що завершувалась робота із проведення в школі мережі Інтернет до всіх кабінетів. І  можемо  поділитись радістю і перемогою – Інтернет проведено по всій школі. У рамках другого етапу проведення Ярмарку відбувся семінар-практикум «Запровадження в школі методу конференції в Skype». На заході було дано методичні рекомендації з проведення такої конференції, методом мозкового штурму було складено етапи роботи вчителя при підготовці та проведення конференції в Skype.

Yarm_1

Yarm_2

Yarm_3

Yarm_4

Yarm_5

Yarm_6

Yarm_7 Yarm_8

 

Share Button

1 коментар


  1. Мені імпонує ваша кіноп’ятниця. Я теж практикую аналогічні виховні години, а тепер ще й матиму креативну назву, з вашого дозволу

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>