Всесвітній день інформації

Сьогодні, 26 листопада 2015 року, у нас у школі було проведено інформаційні хвилинки.

Фото:   042 4 310

851

Share Button

4s коментарів

  1. Ula

    Ціню вашу працю і ангажування. Заняття, помітно, були цікаві, якщо учні так уважно слухали. Що зробити, аби кожне заняття в школі було таким?

    Використання інформаційно-комунікаційних технологій є необхідністю освіти. ІКТ є вимогою суспільства, в якому ми живемо. І так, як ми не можемо уявити собі сучасну лікарню без спеціального обладнання, так само ми не можемо уявити собі сучасну школу без підтримки, яку дають вчителям інформаційно-комунікаційні технології.

    В Інтернеті маємо багаті засоби , якими можна користатися під час лекцій, але також учні можуть використовувати їх для домашньої роботи, або для завдань, реалізований під час навчального проекту. І тут не йдеться тільки про готові сценарії занять, але – немає значення який це предмет – доступні засоби на: YouTube, Akademii Khana, Instytucie Kulturalnym Google, або навіть карти Google. Варто також використовувати LearningApps.org, тобто інтерактивний навчальний сервіс, який вміщує навчальні засоби, а також є безкоштовною платформою для створення інтерактивних вправ, наприклад, головоломки, завдання, кросворди.

    Продукти, в тому числі інструменти, які виникли LearningApps.org можуть бути доступні на сторінках, наприклад www, або призначені для використання на інтерактивній дошці. Дуже добрим є також padlet, тобто віртуальна контактна плата, яка потрібна нам буде під час використання проектної роботи, але також буде хорошим способом для повторів, щоб допомогти студентам закріпити і зрозуміти важливі питання. Це кілька пропозицій для натхнення.

    З повагою Ула

    Відповіcти
    1. svitsaulyak

      Дякуємо! Ми також дуже задоволені, що праця саме наших учнів була плідною, самостійною, відповідальною.

      Відповіcти

  2. А що означає інформаційні хвилинки? Яку методику ви застосовували для їх проведення?

    Відповіcти
    1. svitsaulyak

      Інформаційні хвилинки для учнів школи були проведені для того, щоб учні розуміли, яка їх чекає небезпека в Інтернеті, як цього запобігти. Ми розповідали учням про те, що не потрібно зосереджуватися. Що Інтернет для людини повинен приносити людині тільки користь.
      З повагою Марганецька ЗОШ №3

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>